Poslední 2 roky byly pro většinu z nás hodně těžké a když už jsme si před 2 měsíci mysleli, že se konečně naplno nadechneme, tak přichází další složité období. Věřím, že právě Společné aktivity a akce, které se v rámci portálu pořádají, nám pomáhají si odpočinout od nepříjemných věcí, vypnout a načerpat potřebnou energii na nelehké pracovní i osobní úkoly v kolektivu podobně naladěných lidí. Zažít přitom spousty srandy, obohatit se o intenzívní zážitky a poznat nová místa - to je nejlepší kombinace. Jsem rád, že se aktivita projektu vrátila na předcovidová čísla a to je známka toho, že jsme zatím všechno zvládli na jedničku a překonáme určitě i další složitosti dnešní doby. 

Děkuji jako vždy všem vám, že jste součástí projektu a největší díky patří samozřejmě organizátorům akcí. Jsem rád, že se v naší komunitě daří držet skvělou přátelskou atmosféru. Ano, nic není dokonalé, ale přijde mi, že můžeme být všichni hrdí, že tu takové prostředí máme a spoluutváříme. Vidím, že Společné aktivity mají před sebou ještě velkou budoucnost a jako tvůrce projektu jsem připraven se mu i nadále věnovat v rámci svých možností!

Mám pro vás dnes 3 hlavní zprávy: dvě dobré a jednu částečně špatnou.. :) Začneme tentokrát těmi dobrými...

Piknik ve Stromovce

Dejte si termín už teď do kalendářů! Bujarý velkolepý piknik ve Stromovce na oslavu 12 let projektu SA se uskuteční ve čtvrtek 9. června. Budeme se celé odpoledne a večer skvěle bavit, vychutnávat si neodolatelné pochutiny, dobré víno, válet se v trávě, hrát hry... Doufám, že dorazí opět i mnozí přespolní. Začínáme letos už o hodinu dříve ;-)

Letní kytárkování již po desáté!

Každoroční letní hudební sešlost na Vyšehradě má delší tradici než narozeninový piknik a tentokrát vychází na čtvrtek 23.6. Určitě si nenechte ujít ani tuto akci. S Karlem vždy soutěžím, kdo z nás bude mít na akci větší účast, ale nedá se to přesně spočítat :) Doražte na obě!

Víajpíčka, ceny a nové funkce

Ta špatná zpráva (pro některé) vychází z toho, jak se vyvíjí doba a rostou náklady téměř všeho. Musíme letos definitivně zvýšit ceny za VIP členství a to od 1. července, protože jsme ceny drželi na stejné úrovni více jak 5 let. Nicméně s tím ale přijde v květnu a červnu několik zajímavých vylepšení, které ocení zejména VIP členové a organizátoři na svých akcí, ale i běžní smrtelníci.

Některé nové funkce jste již možná zaznamenali, například možnost úpravy komentáře po jeho vložení do diskuze - pod akcí... Občas člověk v rychlosti udělá překlep nebo i hrubku, kterou by vlastní rukou na papír nikdy nenapsal, ale přes klávesnici to projde. Známe to;)

Další vylepšení mohou očekávat zejména organizátoři, kterým bych chtěl zlepšit evidenci účastníků. Účastníci také budou lépe upozorňováni na dění kolem akce, třeba v rozpisech - doprava, pokoje apod. Vylepšení se plánuje opravdu hodně a nezapomeneme ani na nové seznamovací vychytávky, které vám umožní pohodlnější setkávání s těmi, které chcete víc poznat.

Těším se na setkání s vámi na pikniku 9.6. anebo klidně i dříve. Několikát týdně mě najdete v mém podniku Medovinárna - Dobrý cider v centru Prahy. Pokud máte nějaké věci, které byste se mnou chtěli probrat, nápady, připomínky, určitě mě vytáhnete od medoviny a ciderů a můžeme zajít na nějaké dobré jídlo nebo víno, anebo dát řeč večer za delšího světla i při sportovní aktivitě...

Mějte se báječně, držte se a vše pozitivně a konstruktivně!

Jiří Pouček
provozovatel portálu

Obrázky k článku