Pivovar a restaurace U Tří růží
- 10.5.2017
- 18:00
- Husova 10/232, 110 00 Praha 1
- 6/8
Piva není nikdy dost
- Začátek: st 10. května 2017
- Čas:18:00 - 21:00
- Místo akce:Husova 10/232, 110 00 Praha 1
- Mapa: www.u3r.cz
- Region: Praha, Okolí Prahy
- Kategorie: párty, ochutnávky, popíjení
- Kapacita akce:8 (min. 4)
- Komunitní akce:akce je pořádána primárně pro členy Společných aktivit
- Cena:zdarma
Pravidelně každý měsíc vybereme restauraci, kde budeme ochutnávat..
Postupně projdeme zajímavé restaurace v dosahu MHD. Očekáváme dobrou krmy i chutné a dobře ošetřené pivečko, samozřejmě dobrou náladu.
Předpokládám, že každý účastník bude znát alespoň jeden vtip a poví ho všem známým i neznámým tvářím. Budem se snažit vybírat nekuřácké podniky.
Program je více než jasný: Pivo, jídlo, pivo, jídlo. A to celé prokládamé dobrou náladou ve vybranné společnosti.
Již v roce 1405 získal významný sládek Beneš pro dům U Tří růží právo várečné, čímž započal psát jednu z nejdelších kapitol pivovarnictví na českém území. Současná restaurace si uchovala unikátní atmosféru historického staropražského pivovaru, kterou umocňují nástěnné
malby akademických malířů Jiřího Bernarda a Pavla Jakla, vykreslující obrazy z historie domu a pivovarnictví v Čechách. Vaří se zde několik druhů piva a pivní speciály. Mezi ty vyhlášené patří Vídeňské červené nebo osvěžující svrchně kvašený Weissbier s příchutí banánu a citrusu.
Kromě ochutnávky piva je možné se prostřednictvím prohlídky minipivovaru s odborným výkladem přímo seznámit s procesem výroby. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivařského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, jenž sídlí ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici.
V nabídce restaurace jsou jídla tradiční české a moravské kuchyně v prvotřídním provedení z pečlivě vybraných čerstvých surovin. Na kvalitu pokrmů dbá šéfkuchař Martin Procházka, který se za svého působení v hotelu Alcron podílel na zisku michelinské hvězdy.
Nabízená piva:
Světlý speciál, Tmavý speciál, Polotmavý speciál, Vídeňské červené, Dry Stout, Pšeničný speciál, Klášterní speciál sv. Jiljí „Mezi vyhlášené speciály patří Vídeňské červené nebo osvěžující svrchně kvašený
Weissbier s příchutí banánu a citrusu.“
Rezervace je na jméno Kočí.
Postupně projdeme zajímavé restaurace v dosahu MHD. Očekáváme dobrou krmy i chutné a dobře ošetřené pivečko, samozřejmě dobrou náladu.
Předpokládám, že každý účastník bude znát alespoň jeden vtip a poví ho všem známým i neznámým tvářím. Budem se snažit vybírat nekuřácké podniky.
Program je více než jasný: Pivo, jídlo, pivo, jídlo. A to celé prokládamé dobrou náladou ve vybranné společnosti.
Již v roce 1405 získal významný sládek Beneš pro dům U Tří růží právo várečné, čímž započal psát jednu z nejdelších kapitol pivovarnictví na českém území. Současná restaurace si uchovala unikátní atmosféru historického staropražského pivovaru, kterou umocňují nástěnné
malby akademických malířů Jiřího Bernarda a Pavla Jakla, vykreslující obrazy z historie domu a pivovarnictví v Čechách. Vaří se zde několik druhů piva a pivní speciály. Mezi ty vyhlášené patří Vídeňské červené nebo osvěžující svrchně kvašený Weissbier s příchutí banánu a citrusu.
Kromě ochutnávky piva je možné se prostřednictvím prohlídky minipivovaru s odborným výkladem přímo seznámit s procesem výroby. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivařského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, jenž sídlí ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici.
V nabídce restaurace jsou jídla tradiční české a moravské kuchyně v prvotřídním provedení z pečlivě vybraných čerstvých surovin. Na kvalitu pokrmů dbá šéfkuchař Martin Procházka, který se za svého působení v hotelu Alcron podílel na zisku michelinské hvězdy.
Nabízená piva:
Světlý speciál, Tmavý speciál, Polotmavý speciál, Vídeňské červené, Dry Stout, Pšeničný speciál, Klášterní speciál sv. Jiljí „Mezi vyhlášené speciály patří Vídeňské červené nebo osvěžující svrchně kvašený
Weissbier s příchutí banánu a citrusu.“
Rezervace je na jméno Kočí.
- Nástěnka
- Informace pro přihlášené
- Tabulky
Diskuze
V diskuzi nejsou žádné příspěvky.
Pro přispívání do diskuze nebo zobrazení celé její historie se prosím přihlaš nebo zaregistruj do stránek.
Zkušenosti uživatelů
-
Marcela77
VIP členOvěřený organizátor
Jsem moc ráda, že jsem Společné Aktivity poznala. přečti celé
-
Tomas Singer
Myslím, že nyní je čas začít zase trochu chodit mezi lidi. přečti celé
-
Toulavka
Super akce :) Bezvadný lidi a moc ochotný ;) přečti celé
POZNEJ NOVÉ PŘÁTELE - SEZNAM SE.
Na Společných aktivitách hledá kamarády nebo partnery 7363 lidiček.
Od roku 2010 se tu uskutečnilo neuvěřitelných 12730 akcí
V nabídce je 58 nových akcí, které můžeš navštívit anebo se vyjádřit k 8 nápadům na akce !
Prohlédni si 5326 fotogalerií a přečti 1308 zážitků z akcí.
U toho všeho můžeš být... tak pojď žít aktivně!